Despre noi

În anul 2004 S.C. Metrocom S.R.L. ia ființă, societate cu capital 100% privat. Asociatii firmei, doi tineri deschid firma initial ca si afacere de familie, cu un capital financiar destul de limitat dar cu mult entuziasm.

Cu experienta acumulata in gastronomie in Germania, in anii de lucru, si multa multa seriozitate deschid laboratorul de patisrie si unitatile proprii de desfacere din incinta scolilor.

In anul 2009, de ziua femeii deschid restaurantul Bistro Terezian in Sibiu, pe strada Lunga 59, care in scurt timp devine localul unde se „mananca bine”, citam un client, si cel mai solicitat restaurant din cartier in special la ora pranzului.

In toamna anului 2009, pentru a sfida criza deschid Panda Fast-Food Bistro pe soseaua Alba-Iulia in fosta locatie Panini, unde pe langa produsele mostente de la vechii proprietari care se adresau in special tinerilor, diversifica oferta, prin meniuri foarte variate gen fast food, pui rotisati, pizza si zilnic meniul zilei format din ciorba, felul doi, chifle si salata la pretul de 8.72 lei (echvalentul unui tichet de masa).In anul 2010 lanseaza „o 9 provovare” Casa de comenzi culinare de la A la Z.

Pentru viitor lăsați-vă surprinsi de ce va urma…